MacPersson,s Ally Nordisk Mästare!!

IMG_0443MacPersson,s Ally Nordisk Mästare för Engelsk setter på fältprov i Danmark efter ett fullgott arbete. Nu har hon SSKs och SM kvar som provhund sen blir det bara jakt, jag tycker att hon har visat vad hon går för.

Avslut angående hur JAG tränar upp en unghund. Zicko är nu färdig med uppträningen, han går ordentligt, han står för fågel, han går inte efter fågel och han är lugn vid skott och fällning nu gäller det bara att se till att detta bibehålls. Det jag har kvar är apport.

Lite att tänka på enligt MIG. Tänk på att en liten valp växer fort och är nästan fullväxt vid 9 månaders ålder. Har ni tänkt på hur fort hjärnan växer?? Ha aldrig för bråttom när ni tränar upp en VALP- UNGHUND och gör den något fel så var snäll vid den. Tänk på att hjärnan inte är fullt utvecklad. Vet ni inte vad ni skall göra? Gör då ingenting utan ring NÅGRA som ni har förtroende för och fråga vad DOM som vet. Därefter får man själv tänka ut vad man kan använda. Det blir kanske en mix av vad dom säger. Jag har sysslat med stående hundar sen 1974 så en hel del har fastnat. Ni får naturligtvis också ringa till mig. Tel 0705 792843

Lycka till alla

Comments

Lämna ett svar