Zicko!!

DSC_0129

Efter vad Zicko visat på proven så tror jag att han kommer att axla farmors fars axlar…. vem är då de, jo det är Myrhedens G-Granat ( Mac ) som jag har haft. Jag känner igen mycket av Mac i Zicko, otroligt lugn, väldigt bastant psyke, mycket mycket trevlig individ, har mycket lätt att lära sig nya saker och har man sagt till en gång så räcker det, som idag Molly löper och han var mycket intresserad av henne. Jag höjde ett finger och sa Nej två gånger så gick han ifrån henne. Han är aldrig mer än en till två meter ifrån mig såvida vi inte jagar eller tränar.

Jag skulle kunna fortsätta att skriva mycket positiva saker om Zicko men jag tror att ni förstår vad JAG tycker om denna hund.

Jag skall ta några nya bilder av honom, jag tycker att han är mycket bild skön oxå. Jag vet inte om jag börjar bli lite till åren men det kan inte hjälps jag tycker vad jag tycker.

Ha de Benny

Comments

Lämna ett svar