Jag vet inte om……….

Jag vet inte om jag gör rätt men jag tränar där det finns mycket vägar runt om så jag låter Ally som jag litar på till 95% gå ett släpp innan jag släpper Zicko på samma fält.

Jag gör det för att fältet skall vara tomt på hare och rådjur innan jag släpper Zicko. I början när jag tränade upp Cayo så gjorde jag inte så utan jag bara släppte i väg henne och det bar sig inte bättre utan hon gick efter rådjur och rätt över en trafikerad väg och tillbaks igen och då lovade jag mig själv att det skall inte hända igen. Det är samma väg som Myrhedens G-Granat blev på körd av en bil, två veckor på djursjukhuset.

Vi har varit ute idag efter att Ally hade gjort sitt och det gick väldigt bra nu ” litar ” jag mer på honom och kommer jag att släppa lite mer på honom. Sen får vi se om han lever upp till vad han har visat, hur som  helst så är det fyra månader till vår säsongen. DÅ HOPPAS JAG ATT HAN ÄR MOGEN FÖR UKL.

Ha de Benny

" Zicko "

" Zicko "

Vad skall det bli av Zicko??

Ja inte vet jag vad det skall bli av Zicko men det ser verkligen bra ut just nu.

I dag gick han som en blivande stjärna men jag vet vad som kan hända så jag säger inte något än.

Han är lyhörd på pipan och gör vad jag begär av honom, han vänder rätt och har en fin stil och steget är fint.

Jag njöt i dag!!

Jag måste nämna Macperssons Ally!!

Ally var bjuden på jakt i dag och jag fick också följa med och det var två Danskar som har jakt i Skåne.

Ally kunde inte gått bättre än vad hon gjorde i dag hon skötte sig exemplariskt och det gjorde dom Danska skyttarna också.  Vad sägs om sex fasan tuppar och en höna, till skyttens försvar så var hönan mitt i solen när han tryckte av.

Zicko tränar fortfarande bra han håller kontakten vänder rätt varje gång, jag är mycket nöjd så långt. Fågel väntar vi lite med jag vet nog var dom håller till.

Ally och dom Danska skyttarna.

Ally och dom Danska skyttarna.

Ally i stånd.

Ally i stånd.