Vi fortsätter…

20170429_135818_HDR[1]Vi fortsätter med socialiseringen, i dag var vi på Sveriges sydligaste plats som heter Smygehamn och där åt vi en sillamacka inkl. öl.
Zicko var naturligtvis med vädret var bra maten var god och ganska mycket folk. Kommen från mörka Småland så var det naturligtvis nyttigt för Zicko.
Zicko är fantastisk han tycks inte beröras av något.

Bilderna kommer att fixsas till av min huvudman till min hemsidan Thomas Tängerfors jag själv kan nästan inget om Datorer.

Zicko och jag bekantar oss

Zicko och jag bekantar oss.

Zicko och jag bekantar oss.

Eva o Zicko.

Eva o Zicko.

Första natten!

Första natten med Zicko gick över förväntan Kl. 23.00 gick vi i säng total tystnad Kl. 04.30 hörde jag ett gnäll från köket på med kläderna och ut med Zicko.
Zicko kissade och bajsade, vi gick en liten runda. Vi kom hem igen, in med Zicko i buren gick själv i säng total tystnad tills vi gick upp.
+ i kanten till Kjell och hans hustru.

Zicko!

Vi har fått hem valpen nu och han skall kallas Zicko men heter Hagalidens Pinus. Dom 23 milen hem gick ljudlöst han sa inte ett knäpp och han har varit likadan hela dagen. Han är mycket snäll och inte rädd för dom stora hundarna dom bara nonchalerar han, så allt har gått över förväntan. Han äter dricker och mår bra.

Jag var tvungen att ringa Kjell och berömma honom och det är klart han bara slickade i sig allt.
I morron skall vi gå ut en liten runda och titta på omgivningarna och lära känna varann.

Hur jag tränar mina hundar!

Efter en del påtryckningar och att jag själv tycker att det kanske intresserar en del hur JAG tränar mina fågelhundar så har JAG tänkt att dela med mig hur JAG gör och inte hur man gör.

Vi får en ny hanhunds valp den 27/4 och den heter Hagalidens Pinus oh den är efter Hagalidens Tjoffsan och Dangus Pride och två generationer bakom Prime där finns min gamla hane Myrhedens G-Granat och det är det som gör det så intressant.

Jag tänker berätta hur jag får en valp till färdig fågelhund. Allt eftersom träningen fortsätter och hur jag gör och varför är det bara att gå in på min hemsida Macpersson.se så skall jag försöka skriva en gång i veckan hur allt fortskrider.

Har ni några fråger går det bra att ställa dem, men bara på min hemsida. Jag kommer inte att svara på några frågor på facebook.

Hagalidens Pinus!!

Vår nya valp är nu utsedd han kall heta Hagalidens Pinus.

Det blev en tricolor och vi valde den som var mest lik hans farfars far och det är Myrhedens G-Granat.
Det var en mycket fin och jämn kull och det var svårt att välja men vi gjorde som vi brukar.

Bild på valpen kommer den 27 april då är det tid att hämta hem honom.