Bjerndrups Molly.

Det blir inte fler kullar efter Bjerndrups Molly.

Efter en del tänkande så har jag bestämt att det blir inte fler valpkullar efter Molly, hon har haft tre kullar och det får räcka.

Nu får dom yngre tikarna föra blodet vidare så nu väntar vi att dom skall börja löpa och det skall helst vara så att det inte stör fortsatt tävlande vilket jag tycker är väldigt skoj.

Ha de i vinter mörkret.
Benny

Mina Avelsplaner!

Nu löper min äldsta tik Bjerndrups Molly och nu har jag en vecka för att bestämma om jag skall ta en kull till på henne eller om jag skall vänta till nästa löp.

Ha de vi hörs när jag har bestämt mig.
Benny

Avelsplaner!

Har tänkt att göra en kanske två parningar nästa år och han hundarna jag tänkt använda är Simo´s Joshi i från Norge. Joshi är en mycket god nedärvare och en hane som har allt. Om jag inte missminner mig så har Gidlund från Kiruna använt honom och dom behöll en av valparna som nu är Segrarklass hund endast två och ett halvt år gammal.

En Fransk hane som bor i Danmark vid namn Indy är också en hund som är användbar.
Indy är den hund som Daniel Gustavsson använde och dom valparna har tagit en massa premier i år.

En tredje han hund är Setterfjellets Calli som är väldigt duktig det är en Norsk hund som är NUCH o NJCH vid tidig ålder.

Angenäma problem eller vad tycks.

Ha de vi hörs snart igen.

Träningen fortsätter med min unghund Macpersson,s Cayo!!

Cayo i stånd.

Cayo i stånd.

Min unghund Cayo fortsätter att utvecklas hon är nu ett år och jag tycker att nu börjar där hända saker. Hon har börjat att fatta vad allt går ut på. Sista träningen så hade hon faktiskt fyra fina stånd varav ett på bild, och gången har blivit mycket bättre nu springer hon inte och letar efter små fågel nej nu är det fullt fokus på det vi jagar. Det är underligt hur fort det vänder från gången innan till nu sista gången vi var ute och jävligt roligt är det.

Ha de vi hörs snart igen.

VM o Medelhavs Cup i Danmark!

Hemma igen efter en utflykt till Danmark VM o Medelhavs Cupen. Jag tyckte att det gick ganska bra trea i vår grupp med Excellent i Medelhavs Cupen.
Femma i vår grupp med Bon i VM.
Det finns mycket att skriva om angående VM o Medelhavs Cupen men det tar vi en annan gång.
Men skoj hade vi, vi som var där.

Mila Laago var snabb med kameran vilket ni kan se här.Ally med en perfekt fågeltagning. Excellent blev betyget.FCI Ally