Max!!

Max har fått lukt på höns

Max har fått lukt på höns

Max i skarpt stånd på höns!

Max i skarpt stånd på höns!

Här ser ni Anton Dahls Macperssons Max i en studie hur man behandlar höns vid ett års ålder.

”Mac” pappa igen!!

” Mac ” och Pålamalmens Anna- Bella har i dag fått sju valpar fem hanar och två tikar.

Vi önskar Vadholmens kennel lycka till med dom små liven.

Jag kände mig tvungen att ta några rykande färska bilder av den gamle ” Mac ”.

Stånd.

Stånd.

Han är härlig den gamle " Mac "

Han är härlig den gamle " Mac "

Hej jag heter Ally!

Ally-128-150x150Nu tycker jag att husse kan ta en ny bild på mig, jag har ju blivit äldre och ser inte så barnslig ut längre. Ja ja jag vet att du har haft stora problem med din dator men varför skall jag få lida för det.

Hoppsan är den fixad nu, det tyckte jag var bra då kanske där kommer in någon ny bild på mig och då menar jag en bild där man kan se hur jag ser ut.

Ha de Ally!!

Förlåt Ally jag vet att jag har brustit i uppmärksamhet angående bilder på, jag lovar att bättra mig. Men som du vet så har du behövt tränas också, du såg hur det gick i Danmark det blev bara bättre och bättre ju fler släpp du gick. Ditt sista släpp i Danmark där såg man verkligen hur bra du kommer att bli. Du skall bara inte bryr dig om partnern, utan gör det du skall göra.

Ha de Husse!!.

Hem kommen från Danmark!!

Har nu varit på Danska Engelska setterklubbens huvud prov, tyvärr ingen lycka. Mycket dåligt med fågel på Fyn, vilket berodde på den mycket kalla våren med oväder och snö. Men det var lika för alla.

Molly skötte sig mycket bra sökmässigt, men det gäller även att vara först på fågel.

Ally gjorde debut på tävlings arenan. Första släpp höll hon ett öga på partnern men det släppte mer och mer efter som dagen gick. Andra dagen så hade hon nästan helt släppt intresset för partnern. Andra dagens sista släpp så var intresset för partnern borta och då såg man vad hon vad som komma skall. Nu la hon all kraft på sig själv och nu var det fågel som gällde. Hon gick fort och stort samt revierade bra, det var en fröjd att titta på henne. Tyvärr ingen fågel.Jag är nöjd med henne hon är bara tolv månader gammal.  Jag ser fram emot hösten.