Det börjar skjutas över valparna!

Fick ett telefon samtal från Luleå det var Mattias och Lena angånende deras valp Macperssons Alwin. Dom hade varit uppe till fjälls i helgen som gick och haft hyvsat med fågel. I söndags när dom var på väg hem så hade dom unga Win som valpen kallas lös. Win som stått för fågel ett antal gånger innan gjorde som han brukar han fattade stånd igen. Då tyckte Mattias och Lena att det var tid att fälla fågel för unga Win. Mattias gick upp till Win och sa”Ja” Win var inte sen att utföra ordern, fågeln gick där efter skottet och Win satte sig ner och fick mycket beröm därefter hämtade han hem fågeln. Glädjen var stor när dom sen gick den långa vägen hem som plötsligt hade blivit kort tack vare Win,s bravader.

Det är bara att lyfta på hatten för alla tre.

Zep far till fjälls!!

Zep under träning
Zep under träning

På fredag far Zep upp till fjällen, han skall bo hos Håkan Antman. Vi hoppas att han skall få det riktigt bra och så får han hälsa på sina valpar. Det är med blandade känslor vi skickar i väg honom. Sist han var uppe så gick det mycket bra och Håkan har lovat att vi skall få mycket rapporter om hur det går för honom. Zep är en mycket stabil herre så det går säkert bra.


Pandora 2:a på SM

Daniel Gustavsson,s tik Pandora som är efter ”Mac” och Flisa har gått fram som en ångvält denna höst och nu skall hon paras också. Pandora skall paras med en Anders Gidlund hund och det borgar ju för att det blir bra. Intresserade kan ringa Daniel. Tel:0702 049822

Rico ny Skl hund!

Monica och Nils W på träning i Skåne

Monica och Nils W på träning i Skåne

Rico som är Monica Åslund och Nils W Nilsson,s hund har nu tagit steget upp till Skl genom ett första pris i dag. Rico som är efter Myrhedens G-Granat och Falcsagans Chabli lyckönskar vi. Grattis.