MOLLY

MOLLY står för höns

MOLLY står för höns

Molly följde i går upp sin fina vinst i Danska Engelska Setterklubbens huvudprov genom att vinna det Svenska Grand Prixet. Det var ett Grand Prix med endast fem hundar men med förarare som brukar härja vilt i prislistorna. En annan faktor var vädret vilket var mycket varmt, men Molly höll stilen genom alla släppen vilket jag tyckte var mycket bra gjort. Sen hade hon också en mycket bra fågeltagning i jätte höga betor.

Molly,s kullsyskon

Molly,s kullsyskon Bojana som precis har gått upp i vinnar klassen tog i dag andra platsen i Danska Engelska Setter klubbens huvudprov. Jag kan bara ta av hatten för Sven Aage Vad vilken kull han har fått fram. Til lykke Sven och Jette.

”Mac” och Chabli

Andras med Nike och Nestor

Andras med Nike och Nestor

Nu har ännu en unghund från kullen Mac och Chabli fixat Derby biljetten, nämligen Andras Talpais tik Nike som i dag fick ett första pris i Ukl. Grattis.

Nils W Nilsson

Har även fått rapport i från Nils W Nilsson angående kullen efter Falksagans Chabli och Myrhedens G-Granat att damen i huset alltså Monica Åslund varit i väg på jaktprov.

Vad hände ? Jo hon kom hem med en 1:a Ukl som unga Rico hade fixat, så nu är Derby biljetten klar.

Vad skulle vi gjort utan våra damer. GRATTIS Monica och Nils W.

Rapport från Danmark

Har just fått rapport i från Danmark angående kullen som Molly är fallen efter.

Att Bjerndrups Jow var klar för Vinnar klassen det visste jag för det blev han i våras efter ett fint första pris i öppen klass. Nu har även Bjerndrups Bojana slagit sig in i Vinnar klassen, så nu är det för Birk`s ägare och jag själv att försöka göra lika bra i från oss som de övriga.