Äntligen plus grader

Efter en hel del frustration över en ganska hård vinter verkar det som det äntligen har vänt, tre plus grader idag. Det är knappt två veckor till det Danska derbyt och Molly har fått väldigt lite träning, jag var helt enkelt tvungen att ge mig ut och träna henne i dag, trots att vi skall ha fest i kväll.

När jag kom ut till tränings marken såg jag till min fasa att rapsen hade nästan frusit bort. Molly och jag gick längs en bäck för att komma rätt i vind, när plötsligt en hare hoppar upp ca: tjugo meter framför oss. Det blev en hel del skälls ord till Molly, FY hare, Ge f-n i den , hör du vad jag säger.  Stärkt av detta så strök jag kopplet, hon gick kanon bra i dag, stort och rejält, fart och fläckt. Jag gick riktigt och mös tills vi kom till slutet på släppet, ännu en hare och Molly gick efter. SUCK, aldrig får man vara riktigt glad, men hon var tillbaka efter ca:två minuter.

Nytt släpp hon revierade även denna gång mycket fint, vi kom mot slutet av fältet och där ligger en liten tipp, så är där även en del buskage och lite annat skit. Där tog Molly ett mycket fint stånd som jag lät henne hålla ett bra tag. Efter en stund så kom det efter längtade ordet AVANCE och avancera det kan hon, upp kom en stor fasantupp och hon var lugn i flog och pistol skott. Glädjen var åter stor.