Hej alla fågelhundsvänner

Här tränas det...

Här tränas det...

Nu är det 2011 och alla är väl förväntansfulla inför det nya året och det tränas antaglingen väldigt mycket hund. Jag har själv också börjat träna lite hund.

 Mac, denna underbara hund som jag är väldigt stolt över blir 9 år nästa månad och vi har tillsammans tagit beslutet att det får vara nog med tävlandet för hans del från och med i år. Men det var inte utan att jag fick övertala honom.

 Zep kör jag vidare med, suget har han kvar det märkte jag under första träningen som vi gjorde i dag. Det blev ett kort pass men klippet i steget det fanns där och han hade inte glömt hur man revierar heller trots ett längre tränings uppehåll.

Så har jag lilla Molly som inte är så liten längre, hennes stora mål denna säsong är det Danska Derbyt som går i början av mars månad. Träningen för hennes del har varit i gång en vecka nu, jag tycker att det ser ganska bra ut. Farten är bra,  revieringen fullt godkänd, hon har inte varit i fågel än men efter det hon visade i slutet på förra året så tror jag inte att det skall vara något problem. Men som alla vet skall det till lite tur för att lyckas. Knek og brekk som Danskarna säger, fritt översatt Lycka Till Allesamman.

Som ni ser "barmark"

Som ni ser "barmark"Molly "flyger fram på fälten"