Vuxen?

Det verkar som att Molly nästan har  blivit vuxen? I dag så var småfågel intresset helt borta och hon gick ett sök som om hon var vuxen. Hennes fågel tagningar måste jag också nämna, hon var helt fantastisk i dag hennes första fågel satte hon dit i kanten på en bäck när vi var på väg mot marken. Det var ett kanon stånd,  fick resnings order och hon flög fram rakt på fågeln upp kom en gammal fasantupp, en vissel signal och pang i backen,  jag fick rysningar. De tre näst kommande fågeltagningarna var ganska lika, vi kom fram till (RÅBOCKAHOLLAN) det kräver kanske en förklaring för er som har det lite svårt med skånskan. Det är ett  större märgelhål där det har fällts en hel del råbockar. När jag kom fram  såg jag Molly i ett stramt stånd, efter en del berömmande ord så fick hon resnings order. Det upprepade sig från första fågeltagningen bara det att nu var där en massa nässlor i vägen samt en massa annat bråte, men det tycktes som om hon inte brydde sig alls. Hon flög fram rakt in i skiten upp kom en fasanhöna en signal hon satte sig.  Situationen upprepade sig, kan man vara annat än glad trots att jag inte hade kameran med.  I dag är det lätt att gå till arbetet. (trots arbetstiden 15:00-03:00)

PS.  I dag är det den 15/10 och kameran är med när jag kör ut till min tränings mark för att gå lite med Molly. Tror ni inte att händelsen upprepades.

Molly i stånd

Molly i stånd

Objektet flyger i väg

Objektet flyger i väg

Derby

Molly i sök

Molly i sök

Molly har nu deltagit i Svenskt Derby, hon gick inte vidare till finalen men ett hedersamt andra pris fick hon. Hon har ett litet ungdomligt sök fortfarande men hon kommer garanterat att släppa det bara hon får lite mer fågel.


Molly aporterar

Molly aporterar