Busen Molly

Busen Molly har börjat att tycka det där med jakt är mycket roligt. Molly var med uppe i fjällen och fick gå sidan om för att se och lära och se det fick hon. Efter ett antal stånd på Zep så tyckte vi att lite rast skulle sitta fint, jag släppte lös Molly när vi satte oss och det tyckte hon var fint. Det tog ungefär en halv minut så drog hon upp för en backe och där ställde hon sig, och hon stod ca: 20 sekunder sen kunde hon inte hålla sig.
Riporna skulle upp och upp kom dom sen hade hon väldigt roligt i tio minuter innan hon kom tillbaks.
Väl hemma i Skåne igen så gick jag en runda med mina hundar, telefonen ringde och precis när jag skulle svara så gick där upp en hare. Molly var inte sen att ta upp efter haren och det är inte lätt att få tag i visselpipan när man har två andra hundar i koppel varav den ene är en Wachtel. Molly hade hunnit en 60 meter efter haren när jag fick visselpipan till munnen och blåste allt vad jag orkade inte f-n stoppade hon. Efter ca: tio minuter så var på väg tillbaka och möttes av en vred husse som tog henne lite i örat och undrade vad hon höll på med, men hon viftade på svansen och var lika glad för det.
PS: Svara aldrig i telefon när ni är ute och går med era hundar, jag kommer inte att göra det.

MOLLY, vad har jag gjort??????

MOLLY, vad har jag gjort??????Vintersemester

Vi är nu tillbaka efter en vecka i fjällen, det blev lite skidor både nerför samt på längden. Jag hade också tänkt att prova Zep på lite ripor om där nu fanns några. Glada i hågen åkte vi upp till John Artur och köpte träningskort, men tji fick vi fick vi för snön bar varken hundar eller folk så det var bara att åka tillbaks till stugan. Vi skulle också träffa Monica och Nils W och se på Chabli`s och Mac`s valpar, jag blir alltid så glad när jag får se små valpar, tänk där låg sju oskrivna blad. Dagen efter ville Nils W att vi skulle åka upp till hans och Monica,s fjäll. Sagt och gjort vi åkte i väg dagen efter väl framme så blev det en skoterfärd upp på fjället. Vilken dag Nils W bjöd på, efter fem minuter fick vi första ståndet på Zep och det följdes av sju andra stånd på nämnda hund och det var inom två timmar. Husse var jätte lycklig, trots att jag hade glömt kameran den dagen.
Vi hade ca: 50 ripor uppe. Jag vill tacka Nils W och Monica så väldigt mycket, vilka underbara fjäll ni har.

Chabli och hennes sju oskrivna blad

Chabli och hennes sju oskrivna blad